Main menu:

Kalender

maj 2024
m ti o to f l s
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

KLUBBENS TYSTA ARBETSMYROR!

(Kari Kumpulainen har alltid en hjälpande hand.)I en ideell förening är det viktigt med personer som hjälper till.Om något går sönder,Vid flytt,Slitage,renovering,Byggnation,bära utrustning vid inköp,ventilation,el,vatten,avlopp och massor av andra saker som behöver göras i en klubb.I Storfors A.K är det ALLTID några av dessa som hjälper till.Kari kumpulainen,Kenneth Aspvik,Patrik Nielsen,Hans Ågren,Thomas Fridell,Pekka,Lönnis,Jarmo,Jörgen Nyman.(allt arbete som dessa personer har utfört för klubbens räkning genom åren och för att DU ska kunna träna och ha en bra lokal får självklart inte plats att skrivas om här.)Det finns även några fler som till och från hjälper till med saker i klubben,men de namngivna ovanför har under väldigt många år alltid ställt upp för klubben med enormt många arbetstimmar. Vad gör DU för klubben!!!......En annan intressant aspekt är att de som varit medlemmar mer än 12 år vet hur det var att ha en lokal utan dusch,toalett,dam och herr omklädningsrum,vatten och ofta en kall lokal som var risig med sliten utrustning.Våra gamla medlemmar gnäller aldrig.Nya medlemmar är de enda som har åsikter om diverse saker,men dessa hjälper aldrig till med något heller..Märkligt.De som tävlade förr i klubben fick fixa allt själva och betala allt.Idag är det alltid någon annans jobb eller fel... märkligt!

Kenneth Aspvik har gjort många timmar i klubben,alltid hjälpsam.

Pekka Ruotsalainen ställer ALLTID upp när hans hjälp behövs:svetsning,smörjning alla typer av reparationer fixar allt snabbt.

Patrik Nielsen mer än 30års tjänst i klubben med ideellt arbete.(hans bil har dessutom gått många mil med tunga lass och kärra utan ersättning många gånger.)

Hans Ågren och Jörgen Nyman hjälper till på tävlingar och i klubblokalen.(Klicka på bilderna för förstoring.)

Kari och Kenneth pålitliga och händiga,båda har varit med i mer än 30år i klubben och hjälpt till med det mesta genom åren.

Hans Ågren mer än 40års tjänst i klubben med ideellt arbete:träningar,tävlingar,el,teknik,ljud,bygg.

Thomas Fridell-Svetsning,skruvjobb,mekaniskt

Jarmo Niemelä hjälpt till i klubben under mer än 25års tid.

Jörgen Hjälper till med allt i klubblokalen: Svetsning,makaniskt,bärning,Körande och är alltid med på tävlingar/träningar.

Magnus Lönnström:Alla typer av snickerier och tunnplåtsjobb.